logo

Mini anketa: Kapsule muškosti i Srbi

Stručni konsultant: Dr Gordan Popović

 

Sproveli smo mini-anketu sa ciljem da doznamo kakvo je ponašanje muškaraca, njihovo mišljenje kao i mišljenje njihovih partnerki kada su u pitanju tzv. "kapsule muškosti".

Imali smo mnoge dileme oko tog pitanja jer smo očekivali da će muškarci po prirodi stvari imati tendenciju da ne priznaju da koriste bilo šta jer bi to upućivalo da onda nisu "dovoljno" potentni ili da nešto sa njima "nije u redu".

Iznenadilo nas je, međutim, da je veliki broj muškaraca zapravo smatrao da je korišćenje "kapsula muškosti" sasvim "cool" i da je u trendu - oko 56% anketiranih. Jednostavno, videli su u tome mogućnost da još više uživaju u seksu i oni i njihove partnerke.

Takođe, smatrali smo da velika većina muškaraca krije od svojih partnerki da uzimaju "kapsule muškosti" i tu nas je iznenadio podatak da to čini samo njih 48%. Dakle svaki drugi muškarac smatra da nema nikakvih razloga da njihova partnerka ne zna za to. Neki od njih su čak namerno saopštavali partnerkama da su uzeli "kapsulu muškosti" jer je to onda dodatno dizalo tenziju i uzbuđenje u iščekivanju dobrog seksa  kod oboje i predstavljalo je, u stvari sjajnu verbalnu predigru.


ŠTA SRBI MISLE O KAPSULAMA MUŠKOSTI

 

Sledeći zanimljiv podatak je da više od 60% muškaraca uzima "kapsule muškosti" iako nema nikakvih problema sa potencijom. Oni navode da to čine iz radoznalosti i želje da unesu neku novinu u svoj seksualni život, isto kao što bi isprobali i novu pozu ili vođenje ljubavi na nekom neobičnom mestu.

I na kraju u razgovoru sa ženama došlli smo do zaključka da prethodno navedeno ponašanje muškaraca nije čudno jer takođe veliki broj žena ne bi imao ništa protiv da njihovi partneri isprobaju bilo šta što poboljšava seks.

Iako je broj intervjuisanih ispitanika relativno mali te se navedeni rezultati ne mogu smatrati apsolutno preciznim, očigledan je ipak trend da sve više muškaraca i žena pozitivno gleda na ideju da upotrebom "kapsula muškosti" dodatno začini svoj seksualni život!Za detaljnije informacije o impotenciji, stručne savete ili zakazivanje pregleda i kontrola, obratite se našem stručnom konsultantu telefonom: 

+381 63 30 10 30 ili +381 63 201 101 

u periodu od 10 - 18 h radnim danom 

E-mail sa vašim pitanjem mozete poslati ovde.